Active Topics

Konon Cinta

Forum Khas Untuk Penghuni Dan Bekas Penghuni Rumah Nurul Iman

Moderators: zylajasmine, napisah

Post Reply
User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:34 pm

Aku nak tanya, masa kau hancurkan hati seorang insan, ada tak kau fikir camana rasa bila hati kau dihancurkan?

Ada. Rileks la. Move on je apa susah.

Tapi bila kena batang hidung sendiri masa tu mulalah tuduh semua perempuan / lelaki sama je padahal diri sendiri trash tak sedar. Boo😂

Telegram.me/CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:35 pm

Jika kamu merasa lelah utk berjalan ingatlah

"Janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah"
[39:53]


@CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:35 pm

Memang dulu saling menyayangi tapi tak pelik bila dah saling memusuhi kini.

@CintaLuka

Ade yang terasa ke 😂😂😂😂
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:36 pm

Dunia ni banyak warna tapi kenapa warna kesedihan juga yang nak kau pilih?

@CintaLuka
kakjila pilih warna warni 🤪🤪🤪🤪
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:37 pm

Dalam perhubungan kesetiaan dan kepercayaan itu penting.Jika pasangan itu mempunyai kedua-duanya..maka tidak akan wujud orang ketiga dalam
perhubungan.💕

Jadi fikir-fikirkan lah.🙂

@CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:37 pm

Dalam perhubungan,kau perlu menurunkan sedikit ego.kerana disbbkan ego,kau x akan bahagia bila menjalinkan sebuah hubungan.🙂

@CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:38 pm

actually tak pernah pasang niat pun nak menyombong dengan orang. It just between "segan" dan "batasan" please dont get me wrong.

@CintaLuka

Jangan mcm nanananana.. Semua dia redah.. Haha 😝😝😝😝
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:38 pm

Lepas putus lama single. Kadang bukan sebab masih mengharapkan dia, tapi sebab hati tak mampu nak sayang orang lain.

@CintaLuka


Alolololo.. Siape tu ye?
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:38 pm

Hati Manusia boleh berubah depend on how you treat them.

Dari tiada perasaan jadi suka, dari suka terus ke duka pun ada.

@CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

User avatar
zylajasmine
Global Moderator
Global Moderator
Mejor General
Mejor General
Malaysia
Posts in topic: 101
Posts: 4322
Joined: Mon Nov 19, 2018 9:03 pm
Mood:
Has thanked: 14 times
Been thanked: 78 times
Gender:

PINGAT

Re: Konon Cinta

Post by zylajasmine » Wed Jan 23, 2019 12:39 pm

"Buat yang sentiasa ada, terima kasih untuk itu. Kerana serba sedikit kehadiranmu menguatkan lagi aku.❤"

@CintaLuka
*❀﷽❀*
💖🌹ZylaJasmine🌹💖

Post Reply

Return to “Penghuni Rumah Nurul Iman”